У середу, 2 серпня, в рамках реалізації проєкту «Життя у Божій любові» теренами Буської міської територіальної громади пройшла виїзна акція «Молитва за мир в Україні»

Дата: 03.08.2023 09:54
Кількість переглядів: 121

Фото без описуЇї організатором став Буський-Центр Молодіжних Ініціатив (кер. Марія Шквір) за сприяння Буської міської ради та відділу освіти, культури, молоді та спорту.

До молитовного маршу, незважаючи на негоду, долучилося більше півсотні мешканців з Буська, Журатина, Купче та Ракобовтів, переважну більшість яких складали діти.

🔸 Акцію розпочав спільною молитвою біля фігури Матері Божої настоятель міського храму Св.Ап. Петра і Павла о.Петро Салабай. Опісля ланцюжок живої молитви продовжився біля каплички Богородиці в с. Журатин та у храмах сіл Купче та Ракобовти, біля могили стигматика Степана Навроцького.

🔸 Під час акції діловод Оксана Возьна провела екскурсію селом Купче, а Марія Смолінська (завідувачка філії НД та бібліотекарка с. Ракобовти) розповіла про життя та смерть Степана Навроцького, прочитала власну поему в пам'ять про нього - «Борцю за волю України», а ще ознайомила з життям сільської бібліотеки.

🎉Завершилася молитовна акція розважальною програмою на території Народного дому с. Ракобовти, де було організовано кілька творчих локацій.

Перед гостями виступив ляльковий театр «Казкарик» (кер. М. Смолінська) з виставою «Пан Коцький», розучували пісню «Горобчик», охочі мали можливість взяти з Катериною Гачкевич (кер. гуртка образотворчого мистецтва Буського БДЮТ) участь у акції «Подаруй малюнок Захиснику» а також - у фізкультурно-оздоровчій програмі Активні парки Буської територіальної громади з фахівцем зі спорту Інною Міщенко.

Фінішувала розважальна програма запальним танцювальним флешмобом від керівника Зразкового ансамблю танцю «Нові Зірки» Буського МНД Мар'яни Цюпки.

🍭Кожен учасник сьогоднішньої акції отримав солодкі гостинці від Буської міської ради.

В народі кажуть: «Молитва і мур пробиває!». 🙏 Тож єднаймося у щирій молитві за мир у нашій державі, за наших Захисників. Наближаймо Перемогу України разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь