Новини

03 Лютого, 2024 р., 09:21
Українські захисники та захисниці героїчно чинять спротив антилюдяному та злочинному військовому вторгненню. Кожна мить наближає нас до перемоги у цій війні. Російські загарбники постійно змінюють характер бойових дій. Війська ворога давно перейшли до нерозбірливого бомбардування мирного населення та нічного пересування у цей період.
02 Лютого, 2024 р., 09:18
Одним великим фронтом безперервно працюють мешканці сіл Побужани, Соколя, Волиця-Деревлянська (Побужанський старотинський округ) Буської міської ради.
01 Лютого, 2024 р., 17:50
На війні дрони дуже потрібні нашим захисникам, адже їхня ефективність доведена неодноразово. Тому ініціатива «Злий лелека Буської міської ради» прийняв рішення спробувати долучитися до виготовлення FPV-дронів, які можуть нести вагу до півтора кілограма на відстань до 10 кілометрів досить легко.
01 Лютого, 2024 р., 17:47
Завдяки активній художній самодіяльності Народного дому с.Новий Милятин (завідувач Ірина Дуткевич) вдалось за зібрані кошти в рамках благодійної акції «Коляда для ЗСУ», придбати бойову пташку – FPV-дрон.
01 Лютого, 2024 р., 17:44
Доки наші захисники боронять Україну від російського окупанта на фронті, ми повинні забезпечувати їм надійний та міцний тил. Одним із таких є згуртовані мешканці Яблунівського старостинського округу.
01 Лютого, 2024 р., 17:43
                              Особливості розрахунку МПЗ у 2024 році
29 Січня, 2024 р., 14:54
Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення і знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Усім їм, як ніколи, потрібні увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей.
29 Січня, 2024 р., 14:51
26 січня у приміщенні Новомилятинського ЗЗСО І-ІІІ ст. за ініціативи Буського молодіжного центру та Центру професійного розвитку педагогічних працівників Буської міської ради відбувся цікавий та корисний тренінг для школярів на тему: "Як зберегти ментальне здоров'я".
26 Січня, 2024 р., 18:46
25 січня за круглим столом відбулася зустріч Буського міського голови Ростислава Сліпця, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Марії Ричель з учнівським самоврядуванням, до складу якого входять представники загальноосвітніх закладів нашої громади.
26 Січня, 2024 р., 16:18
Перед її початком з мистецьким вітанням виступив дівочий вокальний дует у складі Андріани Дяків та Анастасії Дупелич філії Народного дому с.Ожидів (завідувач Марія Коза).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь