Новини

22 Грудня, 2023 р., 10:36
Напередодні Різдва та Нового 2024 року на площі Ринок у Буську працівники міського комунального підприємства (дир.Надія Пінтоха) встановили різдвяний вертеп (шопку), дві більших ялинки та 32 менших, виготовлених з гілок хвойних дерев.
22 Грудня, 2023 р., 10:33
До Різдвяних свят Буська міська рада спільно з Буським територіальним центром обслуговування (надання послуг) вже традиційно ( як і щороку) підготували для соціально незахищених мешканців нашої громади продуктові набори.
20 Грудня, 2023 р., 10:31
Напередодні Різдва парк шкільних автобусів нашої громади поповнився ще одним новеньким "Школяриком", який було придбано для довезення учнів освітніх закладів на умовах співфінансування.
19 Грудня, 2023 р., 10:27
17 грудня Громадська організація «Буська організація осіб з інвалідністю Львівської обласної асоціації ВО СОІУ» спільно з Реабілітаційно-спортивним клубом інвалідів «Вікторія» напередодні Різдва Христового і Нового Року організували для юних учасників організацій поїздку в Львівський державний цирк на виставу "Новорічний презент".
19 Грудня, 2023 р., 09:18
У четвер, 14 грудня 2023 року, за підтримки відділу освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради у спортивному залі Буської ДЮСШ відділенням дівочого футболу (ст.тренер-викладач Іван Томків) проведено змагання із міні-футболу серед дівочих команд ЗЗСО І-ІІІ ступенів Буськоі МТГ.
17 Грудня, 2023 р., 09:15
У суботу, 16 грудня, в Буському міському народному домі відбулася двогодинна благодійна концертна програма "Разом до Перемоги" на підтримку Збройних Сил України.
15 Грудня, 2023 р., 15:33
15 грудня на майданчику біля Буської міської ради перебував вакцинальний автобус, де фахівці Бродівського відділу Золочівського районного відділу ДУ "Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб", КНП Буська Центральна Районна Лікарня робили планові щеплення від дифтерії, правцю та коронавірусної інфекції. Також усі бажаючі мали нагоду поміряти артеріальний тиск, визначити рівень цукру у крові, зробити аналіз на гепатити, отримати консультацію терапевта.
13 Грудня, 2023 р., 17:34
Нові сервіси в мобільному застосунку «Моя податкова»
08 Грудня, 2023 р., 15:15
Сьогодні, 8 грудня, в сесійній залі адмінбудинку виконавчого комітету міської ради відбулося ІІІ розширене засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Буської міської територіальної громади на період 2024-2027 років.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь