Новини

13 Липня, 2023 р., 12:42
Буський міський голова Ростислав Сліпець сьогодні, 12 липня, отримав орден Святителя і Чудотворця Миколая, яким його нагородила Православна Церква України за відродження духовності в Україні, відданість ідеалам добра та значний внесок у суспільне благо.
13 Липня, 2023 р., 12:40
12 липня митрополит Львівський і Сокальський Православної Церкви України Димитрій за участі священників Буського деканату освятив фігуру Матері Божої, яку нещодавно встановили на території храму Св.Ап. Петра і Павла у Буську.
13 Липня, 2023 р., 12:37
У середу, 12 липня, під час урочистостей з нагоди відзначення 25-річчя з часу відкриття та освячення Церкви Св.Ап.Петра і Павла в Буську міський голова Ростислав Сліпець вручив Подяки настоятелю храму о.Петру Салабаю «за життєву мудрість і патріотизм, багаторічну просвітницьку та проповідницьку діяльність, самовіддане служіння Господу, громаді Бущини та Українській державі, сприяння силам оборони у захисті Батьківщини від російських окупаційних військ» та парафіяльній громаді «за всебічну підтримку та допомогу українським воїнам, які мужньо захищають нашу державу від ворога, та з нагоди храмового свята – Дня Святих Першоверховних Апостолів Петра і Павла».
13 Липня, 2023 р., 12:33
 12 липня у Буську, з нагоди 25-ї річниці з часу відкриття та освячення міського храму Св. Ап.Петра і Павла, відбулася Архиєрейська Божественна Літургія за участю священників Буського деканату Православної Церкви України, яку очолив митрополит Львівський і Сокальський Димитрій (Рудюк) під час архипастирського візиту до храму.
12 Липня, 2023 р., 19:06
До 1 серпня громадяни, які подали декларації, мають сплатити податкові зобов’язання, зазначені у деклараціях
12 Липня, 2023 р., 12:32
Просимо звернути увагу, що з 12.07.2023 року змінено номери телефонів "гарячої лінії" з питань пенсійного забезпечення, "гарячої лінії" з питань надання житлових субсидій та пільг та "гарячої лінії" з питань страхових виплат у зв’язку із тимчасовою непрацездатністю та у зв'язку з нещасним випадком на виробництві або професійним захворюванням Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області.
10 Липня, 2023 р., 16:15
Використання ФОП – платниками єдиного податку  другої – четвертої груп РРО/ ПРРО при наданні побутових послуг
07 Липня, 2023 р., 09:42
Депутатський корпус розглянув та прийняв рішення: про внесення змін до показників міського бюджету Буської територіальної громади Золочівського району на 2023 рік; затвердив рішення виконкому від 23.06.2023 року № 96 « Про розроблення Стратегії розвитку Буської міської територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів з її реалізації на 2024- 2027 роки"; заслухав інформацію начальника відділення поліції №2 Золочівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадської безпеки і порядку та результати діяльності на території громади; затвердив ряд цільових програм; прийняв рішення з низки земельних питань.
05 Липня, 2023 р., 16:43
Холера — це особливо небезпечна інфекційна хвороба, яку викликають вірулентні холерні  вібріони Vibrio cholerae О1 і Vibrio cholerae О139. Джерелом збудника інфекції є хвора людина або носій вібріонів.
05 Липня, 2023 р., 16:40
Буська міська рада сьогодні, 5 липня, через волонтера Уляну Бандурович передала для українських захисників медичні засоби (перев'язувальний матеріал, аптечки, йод, перекись водню, антисептичні засоби, лейкопластирі, вологі серветки).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь