Новини

27 Липня, 2023 р., 07:24
          Фітофтороз - одне з найпоширеніших  грибкових захворювань, що вражає пасльонові культури: картоплю, томати, баклажани, перець,та суницю. Особливо небезпечна фітофтора для картоплі та томатів, оскільки вражає ці рослини в період дозрівання плодів. Недуга небезпечна тим, що дуже швидко прогресує і за короткий час може поширитися на весь урожай.Грибкове захворювання фітофтороз ще називають картопляною або бурою гниллю.
22 Липня, 2023 р., 11:46
Сьогодні, 22 липня, нашій землячці, активній учасниці Революції Гідності, яка віддала своє життя за Україну, Ользі Бурій могло б виповнитися 37 років.
21 Липня, 2023 р., 14:21
20 липня на базі Побужанського Народного дому відбувся семінар-практикум для працівників культури нашої громади.
20 Липня, 2023 р., 17:24
Буська міська рада сьогодні, 20 липня, відправила через волонтерів допомогу для військовослужбовців стрілецького батальйону 53-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ, які протистоять на передовій у Донецькій області російським окупаційним силам.
19 Липня, 2023 р., 14:30
     Західний кукурудзяний жук (Diabrotica virgifera virgifera) — обмежено поширений в Україні карантинний шкідник. Загальновідомим фактом є те, що він потрапив в наші краї з американського континенту і поступово тут «обживається». Існує думка, що незабаром, через активне розповсюдження, цей шкідник може втратити статус карантинного.
18 Липня, 2023 р., 11:11
Буський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) як надавач соціальних послуг у Буській територіальній громаді повідомляє, що з 1 липня 2023 року жителі громади можуть скористатися послугами швачки відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги.
18 Липня, 2023 р., 11:09
На виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» на автодорозі Берестечко-Перемишляни біля с.Заводське Буської міської територіальної громади проведено демонтаж пам’ятника радянським пілотам.
18 Липня, 2023 р., 11:08
Право на відшкодування коштів за сплату страхових платежів (внесків, премій) за договорами довгострокового страхування життя та пенсійних внесків в рамках недержавного пенсійного забезпечення за результатами 2022 року

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь