Новини

27 Вересня, 2023 р., 14:42
Режим роботи центрів обслуговування платників ДПС змінено
26 Вересня, 2023 р., 11:49
Буський міський голова Ростислав Сліпець сьогодні, 26 вересня, отримав Подяку від пластунів Буської міської та Красненської селищної територіальних громад за сприяння у проведенні акції "Відкриття пластового року", яке відбулося 23 вересня у с.Топорів на базі місцевого ЗЗСО І-ІІІ ст.
25 Вересня, 2023 р., 17:44
Сьогодні, 25 вересня, у сесійній залі Буської міської ради за участі священнослужителів, освітян, працівників культури, представників місцевого самоврядування територіальної громади відбувся форум «За християнські цінності», щоб привернути увагу суспільства до законопроєкту №9103 «Про інститут реєстрованих партнерств» та обговорити питання захисту християнських цінностей.
24 Вересня, 2023 р., 19:38
У неділю, 24 вересня, у Народному домі с. Стовпин відбувся II кущовий огляд-конкурс колективів художньої самодіяльності філій Народних домів Буської міської територіальної громади «Зродились ми великої години».
22 Вересня, 2023 р., 11:35
 У четвер, 28 вересня, в сесійній залі Буської міської ради (вул. Львівська, 2) відбудеться друге розширене засідання робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Буської міської територіальної громади на період до 2027 року.
21 Вересня, 2023 р., 15:08
Щороку, 1 жовтня, у всьому світі відзначається День людей похилого віку. Адже найбільше багатство літніх людей – їх досвід, мудрість та вміння, тож Буський територіальний центр спільно із відділом освіти, культури, молоді та спорту та за підтримки Буської міської ради закликає Вас долучитися до благодійної акції «Даруй добро!».
21 Вересня, 2023 р., 14:59
До уваги членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, членів родин зниклих безвісти та полонених з питань отримання соціальних виплат, комунікації з військовими частинами і ТЦК та СП, а також безкоштовного адвокатського супроводу та психологічної підтримки»!
19 Вересня, 2023 р., 16:12
Після переходу до нового Оператора ГРМ відбулися важливі зміни, про які слід знати споживачам Львівської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» (колишні споживачі АТ «Львівгаз»). Про ключові нововведення детальніше розповіли у пресцентрі Львівської філії.
19 Вересня, 2023 р., 14:13
До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері надання послуг (у тому числі платників, які надають послуги таксі)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь