Новини

18 Вересня, 2023 р., 15:33
На виконання Програми розвитку культури Буської міської територіальної громади на 2023-2025 рр., з метою активізації гурткової роботи сільських закладів культури, популяризації українського народного мистецтва, виявлення та підтримки талановитої молоді, культивування української національної культури та з метою патріотичного виховання підростаючого покоління на базі НД с.Лісок відбувся перший тур кущового огляду-конкурсу колективів художньої самодіяльності філій Народних домів під назвою «Зродились ми великої години».
16 Вересня, 2023 р., 15:30
Керівництво та працівники виконавчого комітету Буської міської ради, структурних підрозділів, міського комунального підприємства провели толоку в м.Буську, а мешканці старостинських округів - на території своїх населених пунктів, долучившись таким чином до Всесвітнього дня прибирання, який цього року проходить під гаслом: «Хай небо буде мирним, а Україна - чистою!».
15 Вересня, 2023 р., 15:27
14 вересня стартувала спартакіада школярів закладів загальної середньої освіти І-ІІ ст. Буської міської територіальної громади за участі шести футбольних команд навчальних закладів.
14 Вересня, 2023 р., 15:25
Сьогодні, 14 вересня, у м.Золочів у форматі «питання – відповідь» відбулася зустріч з родинами військовослужбовців з числа загиблих, зниклих безвісти, полонених, які отримали поранення, хто потребує юридичної підтримки.
14 Вересня, 2023 р., 15:21
За результатами розгляду документів у 14 хвилі позитивне рішення Державного центру зайнятості про надання мікрогрантів для відкриття або розвиток бізнесу отримав 51 учасник програми «єРобота» із Львівщини. Відтак в області буде створено ще 117 нових робочих місць, а на виділені державою кошти на загальну суму 12,5 млн грн заявники придбають обладнання, матеріали, зможуть оплатити оренду приміщення, послуги з маркетингу, реклами тощо.
14 Вересня, 2023 р., 12:26
У середу, 13 вересня, в сесійній залі за участю керівного складу та фахівців міської ради, депутатів, підприємців, фермерів, представників громадських організацій, ЗМІ відбулося перше розширене засідання робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Буської міської територіальної громади на період до 2027 року.
12 Вересня, 2023 р., 13:07
В неділю, 10 вересня, в с. Новосілки відбувся XI фестиваль «Душа моя величить Бога» в рамках відзначення 212-ї річниці від дня народження народного поета, прозаїка, публіциста, автора першої книжки українською мовою “Русалка Дністрова» отця Маркіяна Шашкевича.
12 Вересня, 2023 р., 13:05
З часу повномасштабного вторгнення російських військ на територію України за допомогою у працевлаштуванні до Львівської обласної служби зайнятості звернулося 5992 внутрішньо переміщених українців, з котрих 4283 були визнані безробітними (цього року зареєстровано 960 безробітних з числа ВПО). Більшість прибулих із Донецької, Харківської,  Херсонської, Луганської, Запорізької, Дніпропетровської областей.
10 Вересня, 2023 р., 15:58
Сьогодні, 10 вересня, шостий рік поспіль відбувся традиційний велопробіг до Дня фізичної культури та спорту України та в пам'ять про останнього головнокомандувача УПА Василя Степановича Кука.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь