Новини

13 Травня, 2023 р., 11:43
Буський міський голова Ростислав Сліпець побував 12 травня у Чанизькому ЗЗСО І-ІІ ступенів, де подарував сучасний телевізор вчителю початкових класів Пацалон Галині Миронівні, яка стала лауреатом фінального етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2022», здобувши призове ІІІ місце.
13 Травня, 2023 р., 11:41
За дорученням Буського міського голови Ростислава Сліпця 12 травня працівниками міського комунального підприємства було проведено роботи по влаштуванню вуличного освітлення вулиць Нова і Миру в с.Ожидів, де раніше його не було, а також проведено заміну у селі непрацюючих ламп вуличних ліхтарів.
13 Травня, 2023 р., 11:38
Щороку у другу неділю травня в Україні відзначають День Матері - найріднішої та найдорожчої людини для кожного. От і Громадська організація «Буська організація осіб з інвалідністю» спільно з Реабілітаційно-спортивним клубом інвалідів «Вікторія» зібрала своїх активних дітей і їх матусь, а також дорогих бабусь відзначити це прекрасне свято.
13 Травня, 2023 р., 09:48
Через війну в багатьох людей знищено або ж пошкоджено документи на право власності. Утім, щоб отримати відшкодування за зруйноване житло, необхідно їх відновити. Отримані дублікати документів матимуть таку ж юридичну силу, що й оригінал. Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з Міністерством юстиції розробили алгоритм дій на цей випадок.
12 Травня, 2023 р., 09:44
Сьогодні в Інтернеті можна реалізувати базові потреби: придбати продукти харчування, ліки, одяг, побутові товари, оплатити комунальні платежі, замовити їжу з закладів громадського харчування, знайти та орендувати приміщення тощо. Під час повномасштабної війни платіжне шахрайство не зникло, навпаки спостерігалося збільшення проявів кібершахрайства та кіберзлочинності. Найпопулярнішим методом шахрайства з платіжними картками в Україні, як і у світі, традиційно залишається соціальна інженерія. Найпоширеніші схеми, які використовують шахраї в інтернеті та як уберегти себе і близьких читайте далі:
11 Травня, 2023 р., 17:50
З початком змагань учнів усіх десяти ЗЗСО І-ІІІ ступенів нашої громади привітали: Буський міський голова Ростислав Сліпець, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Ричель, голова відокремленого підрозділу громадської організації "Побратими України" у Львівській області, учасник бойових дій Олександр Мошонкін.
11 Травня, 2023 р., 17:45
Сьогодні, 11 травня, учні 5-Б класу Буська Гімназія Ім.Є.Петрушевича перед початком XIII сесії Буської міської ради організували благодійну ярмарку, де продавали багаторазові екоторбинки, виготовлені власноруч під час проведення тижня екологічного виховання.
10 Травня, 2023 р., 19:38
За дорученням Буського міського голови Ростислава Сліпця 9 травня працівниками міського комунального підприємства було завершено роботи по влаштуванню вуличного освітлення у с.Новий Милятин (вул.Заводська) та у с.Старий Милятин (вулиці Лися Гора і Івана Франка), де його раніше не було, а також проведено у селах заміну непрацюючих ламп вуличних ліхтарів.
10 Травня, 2023 р., 19:32
Відома надбужанська волонтерка з с.Журатин Уляна Бандурович розпочала працювати на гуманітарному фронті одразу після повномасштабного вторгнення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь