Новини

15 Квітня, 2023 р., 16:28
Буський міський голова Ростислав Сліпець сьогодні, 15 квітня, відвідав українських захисників, які перебувають на лікуванні в одному з військових госпіталів Національної Гвардії України, аби привітати їх та медичний персонал закладу з прийдешніми Великодніми святами, передати від вдячних мешканців Буська великодні гостинці відважним воїнам.
13 Квітня, 2023 р., 20:06
Цієї неділі, 16 квітня, вірні Української греко-католицької церкви та Православної церкви України святкуватимуть Воскресіння Христове.
13 Квітня, 2023 р., 14:52
Великі і малі, різнокольорові писанки вражають орнаментом, своїми барвами та майстерністю виконання. У них - любов до ближнього, віра у мир в Україні, світла надія, що добро переможе зло!
12 Квітня, 2023 р., 12:10
З року в рік напередодні Великодніх свят Буська міська рада спільно з Буським територіальним центром соціального обслуговування (надання послуг) організовують благодійну акцію - закуповують паски та формують продуктові набори для одиноких громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, які перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома.
12 Квітня, 2023 р., 12:03
Основною його функцією є пошук дітей, які безвісти зникли, а також возз’єднання членів сімей, які були внутрішньо переміщені, виїхали за межі України або були незаконно депортовані до російської федерації, білорусі чи тимчасово окупованих територій України.
11 Квітня, 2023 р., 15:06
Рівень безробіття у Львівській області продовжує знижуватися: якщо у перших числах цьогорічного січня послугами служби зайнятості користувалися 5147 безробітних, то на початку квітня – 3691.
09 Квітня, 2023 р., 09:18
У суботу, 8 квітня, 36 учнів відділення футболу Буської ДЮСШ тренера Юрія Трояна отримали нові комплекти ігрової форми (футболки, труси, гетри) та вітрівки з логотипом Буської міської ради та гербом міста.
06 Квітня, 2023 р., 10:39
Для надання можливості тимчасово незайнятим особам працею рук заробляти кошти та водночас відновлювати зруйновану війною країну на законодавчому рівні створений механізм залучення безробітних до суспільно корисних робіт під час воєнного стану.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь