Новини

02 Лютого, 2022 р., 11:21
Проєкт «Ковчег «Україна» стартував у 2020 році. Його метою, за словами авторки ідеї і креативної продюсерки проєкту Ярини Винницької, засновниці національної мистецької платформи з популяризації культурної спадщини країни «Ковчег «Україна», – є відтворення ядра української культури, демонстрація її палітри, поліфонічності, розмаїття і водночас відчутної тяглості та взаємопроникності.
02 Лютого, 2022 р., 09:29
                                        
01 Лютого, 2022 р., 16:58
До 28 лютого можна подати презентаційну інформацію про власний бізнес для розміщення на сторінках промоційного видання «Експортний потенціал Львівщини» - двомовного каталога, на сторінках якого розміщені понад 250 експортноорієнтованих підприємств Львівської області різних галузей промисловості. Це будівельна, деревообробна, легка, машинобудівна, меблева, металообробна, поліграфічна, харчова, хімічна промисловість.
31 Січня, 2022 р., 11:35
У місті Славутич Вишгородського району Київської області діє Соціально-психологічний центр, який на загальнодержавному рівні надає соціально-психологічні, правові, інформаційні послуги ветеранам війни та членам їх родин. Зокрема, при Центрі діє служба психологічної та правової допомоги «Телефон довіри» для ветеранів АТО/ООС та членів їх сімей. Мета діяльності служби - розширення доступу до кваліфікованих психологічних послуг і правової підтримки ветеранів та їх близьких передусім із сільської місцевості.  
27 Січня, 2022 р., 11:18
Сьогодні в Україні і світі відзначають Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту в пам’ять про жертв нацистського терору під час Другої світової війни.
26 Січня, 2022 р., 14:57
У середу, 26 січня, відбулася робоча зустріч фахівців громадської організації «Центр “Жіночі перспективи” (м.Львів) з представниками Буської міської територіальної громади щодо реалізації спільного проєкту «Впровадження
25 Січня, 2022 р., 23:21
З метою запобігання розповсюдження на території області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, члени обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) 25 січня 2022 р. вирішили посилити карантинні обмеження в області.
25 Січня, 2022 р., 15:34
На початку 2022 року офіційно через Львівську обласну службу зайнятості роботу шукали 12,8 тисяч безробітних. На основі статистичних даних, якими володіє служба зайнятості, вдалося з’ясувати, що середній вік безробітного становив 41,5 років. В області цей показник коливався від 39 років (у Стебницькій, Трускавецькій та Червоноградській філіях) до 45-46 років (у Городоцькій та Кам’янка-Бузькій філіях). У Львові середній вік безробітного – 40 років.
25 Січня, 2022 р., 11:56
За ініціативи Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та у співпраці з Представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні реалізований спільний відеопроект, що покликаний допомогти розібратися широкій аудиторії: що таке дискримінації, її форми та як їх розпізнати у повсякденному житті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь