Новини

28 Грудня, 2022 р., 18:52
Сьогодні, 28 грудня, у сквері на площі Ринок у Буську працівники міського комунального підприємства (кер.Надія Пінтоха) біля Різвяного вертепу (шопки) встановили дві двометрові ялинки та вздовж доріжок 78 малих, виготовлених з гілок хвойних дерев.
28 Грудня, 2022 р., 18:49
На початку грудня цього року середній розмір зарплати в актуальних вакансіях, якими оперувала Львівська обласна служба зайнятості, становив понад десять тисяч гривень. Кому керівники фірм і компаній готові платити вдвічі більше?
28 Грудня, 2022 р., 18:47
Буська міська територіальна громада від Aгентства ООН у справах біженців в Україні отримала гуманітарну допомогу для облаштування двох Пунктів Незламності в Буську: у гімназії та на спортивному комплексі ДЮСШ.
28 Грудня, 2022 р., 16:03
Як Uber та TripAdvisor З новим сервісом кожен зможе ділитися враженнями про цифрові послуги, а команда Дії — отримувати якісний фідбек та вдосконалювати продукт відповідно до вашого user experience.
27 Грудня, 2022 р., 12:14
Напередодні нового року представники благодійного фонду «ПіПл Дій» завітали з подарунками і вітаннями до Буського дитячого будинку «Добре серце», що в с.Новий Милятин.
27 Грудня, 2022 р., 12:12
У складі шести жіночих команд – учасниць турніру були як гравчині, які беруть участь у всеукраїнських чемпіонатах з футболу та футзалу, так і дівчата, які тільки починають свій футбольний шлях: ФК " Тернопіль" 1 і 2; ДЮСШ м. Гоща Рівненської обл.; ДЮСШ м.Тернопіль 1 і 2 та Буська ДЮСШ.
24 Грудня, 2022 р., 13:32
Дорогі мешканці Буської міської територіальної громади!
23 Грудня, 2022 р., 15:28
Напередодні Різдва та Нового 2023 року на площі Ринок у Буську працівники міського комунального підприємства встановили різдвяний вертеп (шопку), а пластуни Буської станиці НСОУ передали мешканцям міста Вифлеємський вогонь миру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь