Новини

08 Грудня, 2022 р., 16:20
У січні-листопаді цього року роботу за сприяння фахівців Львівської обласної служби зайнятості знайшли 695 краян з інвалідністю. Серед них 41,4% складають мешканці сільської місцевості, 42,7% – жінки, 14,4% – молодь віком до 35 років, 5,0% – переселенці, що прибули з районів ведення активних бойових дій або тимчасово окупованої території.
08 Грудня, 2022 р., 14:29
Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області поінформувало про запровадження телефону «гарячої лінії» для консультацій з питань надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України.
08 Грудня, 2022 р., 09:30
Запроваджено авансовий внесок з податку на прибуток підприємств для пунктів обміну іноземних валют
06 Грудня, 2022 р., 14:26
Сьогодні, 6 грудня, у День Збройних Сил України, керівництво нашої громади, старости, школярі вшанували пам’ять полеглих героїв, які віддали своє життя у боротьбі за вільну та незалежну Україну.
05 Грудня, 2022 р., 14:27
Управління туризму та курортів Львівської ОВА розробило віртуальні екскурсії для семи історико-архітектурних пам’яток, де проводились реставраційні роботи. Серед них: церква Св. Параскеви у Буську, де хрестили президента ЗУНР Євгена Петрушевича, а його батько Омелян був парохом храму.
05 Грудня, 2022 р., 09:43
Щодо проведення розрахунків у разі відключення електроенергії або в період ремонту РРО
02 Грудня, 2022 р., 10:56
Навчальні заклади Бущини долучилися до акції «Ялинки Перемоги», підготувавши на прохання волонтерів комплекти ялинкових прикрас, виготовлених власноруч дітьми.
01 Грудня, 2022 р., 15:50
Депутати внесли зміни до показників міського бюджету територіальної громади на 2022 рік; прийняли бюджет громади на 2023 рік; затвердили структуру та штатну чисельність виконавчих органів та апарату міської ради ; затвердили та внесли зміни до цільових програм, до переліку рішень виконкому та до переліку об'єктів, які підлягають приватизації наступного року; розглянули та прийняли рішення з ряду земельних питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь