Новини

18 Листопада, 2022 р., 14:48
Особливості оподаткування операцій з об’єктами нерухомого майна, які будуть споруджені в майбутньому
16 Листопада, 2022 р., 12:53
У четвер, 17 листопада, на міському кладовищі Буська поховають українського захисника, старшого солдата БУРЛАЧЕНКА АНАТОЛІЯ ОЛЕКСАНДРОВИЧА, який служив за контрактом оператором взводу протитанкових керованих ракет протитанкового артилерійського дивізіону ЗСУ та загинув 11 березня 2022 р. під час авіанальоту російських окупантів біля с.Варівськ Київської області.
15 Листопада, 2022 р., 11:53
Міжнародна організація міграції (МОМ), відповідно до запиту Буської міської ради, днями передала через громадську організацію "Європейський діалог" гуманітарну допомогу для потреб найбільш вразливих груп населення з числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Буської міської територіальної громади: ковдри, матраци, набори кухонного посуду (Kitchen sets), набори постільної білизни (Beddying kits), каністри (20 л.Jerry cans), пластикові контейнери.
15 Листопада, 2022 р., 11:51
Бущанка, а зараз мешканка м.Варшава Олена Бжезіньска (Абрамік), з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну організовує збір коштів та закупівлю військового обмундирування, предметів першої необхідності у м.Варшава, де вже багато років працює викладачем у місцевому музичному училищі.
14 Листопада, 2022 р., 15:58
Під час укладання першого контракту виплачується одноразова грошова винагорода, у розмірах: Особам рядового складу - 8 розмірів прожиткового мінімуму, яка складає (20 064 гривень). Особам сержантського і старшинського складу - 9 розмірів прожиткового мінімуму, яка складає (22 572 гривні).
10 Листопада, 2022 р., 09:58
Україна приєдналася до Багатосторонньої угоди компетентних органів про автоматичний обмін звітами в розрізі країн
07 Листопада, 2022 р., 16:07
Автор тексту Радіодиктанту національної єдності-2022 — українська письменниця Ірина Цілик, диктант зачитає актриса Ада Роговцева. До методичної роботи над Радіодиктантом приєдналася також мовознавиця Лариса Масенко.
07 Листопада, 2022 р., 14:33
Завершився черговий розгляд заяв на отримання мікрогрантів для відкриття або розвитку бізнесу, які подали учасники програми «єРобота» у період з 3 до 16 жовтня цього року (восьма хвиля). Відповідно до статистики ухвалених позитивних рішень Львівщина увійшла до п’ятірки областей-лідерів з найбільш успішних проєктів, поступившись місцем Київщині.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь