КЗ "Буська публічна бібліотека" та Буський міський Народний дім запрошують усіх охочих доєднатися до працівників культури та бібліотек та спільно взяти участь у радіодиктанті національної єдності

Дата: 25.10.2023 14:45
Кількість переглядів: 97

Фото без опису27 жовтня — у День української писемності та мови, який, згідно з указом президента, відтепер відзначатимуть саме цього дня, відбудеться Радіодиктант національної єдності-2023.

👉 ГОЛОВНА МЕТА — ОБ’ЄДНАТИ ВСІХ УКРАЇНЦІВ ЯК В УКРАЇНІ, ТАК І ЗА ЇЇ МЕЖАМИ, А НЕ ПЕРЕВІРИТИ ЗНАННЯ.

Тому всі співвітчизники, незалежно від місця перебування, можуть написати диктант і не лише перевірити свої знання з української мови, а й відчути себе частиною українського народу.

‼️ КЗ "Буська публічна бібліотека" та Буський міський Народний дім запрошують усіх охочих доєднатися до працівників культури та бібліотек та спільно взяти участь у акції.

🔸 Суспільне Мовлення транслюватиме Радіодиктант об 11.00: на хвилях Українського Радіо та Радіо Культура; наживо в ефірі телеканалу Суспільне Культура; на YouTube-каналі Українського Радіо; на Facebook-сторінках Суспільного.

📸 Фотографії та відео того, як ви пишете диктант, публікуйте в соціальних мережах із гештегом #радіодиктант2023.

📌 Зазначимо, що Радіодиктант національної єдності був започаткований командою Українського Радіо у 2000 році. З того часу його щорічно проводять у День української писемності та мови. Куди надіслати радіодиктант на перевірку Текст радіодиктанту національної єдності оприлюднять у понеділок, 30 жовтня, об 11:00 — на сайті Українського радіо та Суспільного Культура.

✅ Диктанти на перевірку можна надіслати поштою або на e-mail: паперові листи приймаються на адресу Київ, 01001, вул. Хрещатик, 26; важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 29 жовтня, або сфотографуйте чи відскануйте текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf) і надішліть його на rd@suspilne.media; листи приймаються до 11:00 30 жовтня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь