Про приписку громадян до призовної дільниці

Дата: 18.10.2023 16:43
Кількість переглядів: 186

Фото без описуНа підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” з 01 січня по 31 березня 2024 року оголошується приписка до призовної дільниці другого відділу Золочівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Золочівського району Львівської області громадян 2007 року народження.

✅Явці для приписки підлягають юнаки, які народилися з 01 січня по 31 грудня 2007 року включно, постійно або тимчасово проживають на території Красненської CТГ та Буської МТГ, а також громадяни чоловічої статі старшого призовного віку, які не були приписані раніше.

🔸 Усі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути за адресою: м. Буськ, вул. Грушевського, 1/А у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці.

Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеною адресою до 01 лютого 2024 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

🔰 На підставі Закону України “Про військовий обов'язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Начальник другого відділу

Золочівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

підполковник І.ТОМАЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь