На теренах нашої громади триває соціальний проєкт «Активні парки - локації здорової України»

Дата: 29.12.2023 10:46
Кількість переглядів: 111

Фото без описуЗ початку травня у населених пунктах нашої громади проходять спортивно-оздоровчі заходи, які проводить координаторка соціального проєкту «Активні парки - локації здорової України», фахівець зі спорту, вчитель фізвиховання Соколянського ЗЗСО І-ІІ ст. Інна Міщенко.

🔸 «За період реалізації проєкту на території Буської МТГ проведено 107 спортивних занять, якими охоплено 2154 особи. Це - діти та дорослі жителі Буська, Нового Милятина, Соколі, Яблунівки, Заводського, Олеська, Верблян та Журатина, внутрішньо переміщені особи, люди з інвалідністю.

З початком нового року оздоровчі заходи продовжуватимуться, розширюватиметься географія задіяних до проєкту населених пунктів. Тому, запрошую усіх охочих долучатися до занять, які не потребують спеціальної підготовки та проводяться у доступних локаціях: парках, скверах, на спортивних майданчиках закладів освіти.

Днями за сприяння Буської міської ради та ДЮСШ, Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» отримано додатковий спортивний інвентар: м’ячі, скакалки, петанк, ракетки для бадмінтону, резинки для фітнесу.

Це дасть можливість урізноманітнити та більш якісно проводити заходи», - зазначила Інна Міщенко.

✅ Анонси про заплановані до проведення спортивно-оздоровчі заняття, фото, відео проведених заходів завжди можна знайти на сторінці проєкту https://www.facebook.com/groups/252852530440395


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь