Буський міський голова зустрівся з представниками футбольних клубів та команд щодо перспектив розвитку футболу

Дата: 27.01.2021 17:27
Кількість переглядів: 505

Фото без опису

В середу, 27 січня, за участі Буського міського голови Ростислава Сліпця, голови постійної депутатської комісії з питань культури, охорони здоров'я, фізкультури, спорту, соціального захисту населення та питань молодіжної політики Сергія Бондаренка відбулася робоча нарада з представниками футбольних клубів та команд щодо перспектив розвитку футболу в Буській територіальній громаді.

?? Під час спілкування учасники обговорили широке коло питань щодо підготовки та проведення футбольного чемпіонату, футзальних та міні-турнірів, забезпечення команд екіпіруванням, арбітраж, стан полів, підготовку програми фінансової підтримки Федерації футболу.

?? "Особлива увага має бути приділена розвитку сільського футболу, розширенню кількості команд, які братимуть участь у змаганнях. Тим самим ми зможемо залучити якнайбільше молодих людей до занять спортом", - зазначив під час зустрічі з футбольним активом громади Ростислав Сліпець.

?? Серед пропозицій, які подавали представники команд, це - проведення спільного чемпіонату разом з командами Красненської громади; відмова від практики залучення гравців, які не проживають на території, яку представляє команда; ширше використання наявних майданчиків зі штучним покриттям, планування календаря усіх футбольних змагів на наступний рік.

?? Вже в найближчий час (орієнтовно друга половина лютого) у спортивному залі Буської ДЮСШ відбудеться футзальний турнір поміж командами територіальної громади на призи Буського міського голови. Фінансового внеску за участь команди у турнірі, як запевнив міський голова, не буде. Це дасть можливість взяти участь у турнірі більшій кількості команд, навіть з невеликих населених пунктів громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь