Буський міський голова Ростислав Сліпець 26.03.2021 р. підписав розпорядження №53 «Про засідання IIІ сесії Буської міської ради восьмого скликання»

Дата: 30.03.2021 10:25
Кількість переглядів: 512

Фото без опису

Засідання відбудеться у четвер, 8 квітня 2021 року, в сесійній залі адмінбудинку (м.Буськ, вул. Львівська, 2, ІІІ поверх). Початок об 11.00 год.

На розгляд депутатського корпусу пропонується такий порядок денний:

1. Про внесення змін в міський бюджет Буської міської ради Золочівського району на 2021 рік.

2. Про затвердження річних звітів про виконання місцевих бюджетів за 2020 рік.

3. Про заміщення депутатів.

4. Про внесення змін в склад постійних комісій Буської міської ради восьмого скликання.

5. Про прийняття майна спільної власності територіальних громад Буського району у власність Буської міської територіальної громади.

6. Про намір утворення спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві Буської міської ради «Буська центральна районна лікарня».

7. Про затвердження рішення виконкому Буської міської ради від 25.03.2021 р. №33 «Про затвердження передавальних актів щодо прийняття майна, активів та зобов’язань юридичних осіб – органів місцевого самоврядування»

8. Про план роботи Буської міської ради на 2021 рік.

9. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності першого типу ,які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди нежитлового приміщення.

10. Про Положення помічника-консультанта депутата Буської міської ради.

11. Про затвердження нової редакції «Положення про Буський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

12. Про затвердження нової редакції Статутів закладів культури Буської міської територіальної громади.

13. Про Положення про електронні петиції.

14. Про встановлення батьківської плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах комунальної власності Буської міської територіальної громади.

15. Про Порядок зарахування, відрахування та переведення вихованців до закладів дошкільної освіти, що перебувають у комунальній власності Буської міської територіальної громади.

16. Положення про порядок проведення конкурсу та призначення на посаду директорів комунальних закладів загальної середньої освіти Буської міської ради. (Проект Положення додається).

17. Положення про порядок проведення конкурсу та призначення на посаду керівників комунальних закладів культури Буської міської ради.

18. Про затвердження міських цільових програм.

19.Про розроблення детальних планів територій.

20.Про затвердження детальних планів територій.

21. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

22.Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення.

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі її у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

25. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.

26. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для індивідуального садівництва.

27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення та експлуатації об’єкту трубопровідного транспорту ТОВ «Оператор ГТС України».

29. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

31. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі.

32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення.

33. Про погодження межі землевласності.

34. Про уточнення розмірів, площ та конфігурації земельних ділянок.

35. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

36. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення.

38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі її у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

39. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь