Підприємство «Фіднова» гарантує офіційне працевлаштування, гідну заробітну плату, професійний розвиток та кар’єрне зростання

Дата: 31.03.2021 13:12
Кількість переглядів: 1224

Сучасне підприємство з виробництва високопротеїнових кормових добавок для сільськогосподарських і домашніх тварин «Фіднова», розпочавши активні будівельні роботи у лютому 2020 року в м.Буськ, виходить на завершальний етап будівництва. За словами директора компанії «Фіднова» Андрія Огородніка, всі роботи виконуються з мінімальним відхиленням від плану, узгодженого в 2020 році.

«Ми маємо ще багато важливих завдань, які необхідно виконати перед тим, як розпочати налагоджувати виробничі лінії заводу. Та важливо те, що не дивлячись на багато в чому непередбачуваний минулий рік, нам вдалося йти у запланованому темпі. Зараз ми перейшли до етапу монтажу основного виробничого обладнання, зокрема для очистки стоків, і монтажу котельні. Паралельно відбувається набір персоналу та його навчання. Найближчим часом відкриємо вакансії наступного виробничого етапу,» ? поділився Андрій Огороднік.

Зараз на будівельному майданчику заводу із виготовлення високопротеїнових кормових добавок доставлене все необхідне обладнання для виробничих ліній. Зокрема, повний комплект обладнання лідера галузі, компанії Mavitec, та все обладнання для багаторівневих очисних споруд підприємства. Наразі відбувається внутрішній монтаж систем електропостачання заводу, готується до запуску трансформаторна підстанція 35/0,4.

Таким чином, всі заплановані до запуску першої черги заводу будівлі, мають найвищий рівень будівельної готовності. Наступним етапом на будівельному майданчику стануть пусконалагоджувальні роботи виробничих ліній та всього допоміжного обладнання заводу, а також благоустрій підприємства та прилеглих територій.

Вже найближчим часом на підприємстві розпочнеться процес монтажу обладнання в основних виробничих зонах. Важливо також, що компанія оголосила про формування виробничого штату на заводі. Завдяки тісній співпраці з Буською районною філією Львівського обласного центру зайнятості вже працевлаштовано 8 осіб: трьох охоронців, головного механіка, слюсара з ремонту технологічних установок, комірника та слюсара контрольно-вимірювальних приладів автоматики. Наразі роботу пропонують начальнику відділу логістики, інженеру з якості, лаборанту хімічного аналізу та менеджеру зі збуту. Також шукають електриків, водіїв категорії С та Е та слюсарів з ремонту технологічних установок.

?Більше про перелік всіх вакансій можна дізнатися на офіційному сайті компанії за посиланням https://feednova.com.ua/.../feednova-ogoloshu%D1%94-pro-v...

Інноваційні технології, суворе дотримання міжнародних стандартів якості та прозорі умови співпраці є ключовими пріоритетами роботи компанії «Фіднова». Саме тому керівництво гарантує офіційне працевлаштування, гідну заробітну плату, професійний розвиток та кар’єрне зростання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь