З 12 по 14 травня відбудуться навчально-польові збори учнів 11-х класів загальноосвітніх закладів Буської міської територіальної громади

Дата: 27.04.2021 20:18
Кількість переглядів: 587

Фото без опису

Основний Закон визначає захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності обов'язком громадян України. І готувати для цього молодь потрібно ще зі шкільної парти. Саме таке завдання покладено на предмет «Захист України», який є обов’язковим для вивчення у 10-11 класах. Його мета – надати учням знання та уміння для оборони країни, навчити їх діяти в надзвичайних ситуаціях. Учні вивчають предмет на уроках та під час навчально-польових і навчально-тренувальних занять.

????Власне проведення з 12 по 14 травня триденних навчально-польових зборів учнів 11-х класів загальноосвітніх закладів Буської міської територіальної громади і було головним питанням сьогоднішньої наради, яку провела із вчителями предмету «Захист України» головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Галина Олійник за участю начальника відділення офіцерів запасу і кадрів Буського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковника Юрія Кондзірського, членів Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України», керівників центру військово-патріотичного виховання Ігоря Гензи та Юрія Савчина.

???? За результатами обговорень вирішено: 1 день зборів провести на базі шкіл, де навчаються юнаки; 2 день – у м.Буськ, де відповідно до плану і за участю учасників війни на сході відбуватимуться заняття по локаціях з опанування військових дисциплін; 3 день – на військовому стрільбищі Центру Національної Гвардії України «Сасів», де відпрацьовуватимуться навички поводження зі зброєю та навчальні стрільби.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь