Бущани Орися Дем'янюк (Мочульська) і Роман Ростикус - у складі збірної України для участі в суперлізі командного чемпіонату Європи з легкої атлетики

Дата: 21.05.2021 23:33
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

???? Виконком Федерації легкої атлетики України затвердив склад збірної команди України, яка 29-30 травня візьме участь у Суперлізі командного чемпіонату Європи з легкої атлетики. ????Прийматиме змагання м.Хожув (Польща).

???? Здебільшого у склад команди ввійшли переможці Командного чемпіонату України, який відбувся в Луцьку 17-18 травня. Зокрема, це найкращі наші легкоатлети - вихованці Буської ДЮСШ Орися Дем'янюк (Мочульська) і Роман Ростикус. Обоє стали переможцями змагань в Луцьку, виконавши критерії для потрапляння до складу збірної для участі в командному чемпіонаті Європи. Орися Дем'янюк (Мочульська) в бігу на дистанції 1500 м перемогла з результатом 4:17.78, а Роман Ростикус був найшвидшим у бігу на 3000 м з/п з результатом 8:51.32. Обоє наших легкоатлетів нині тренуються під керівництвом львівського тренера Віталія Тарнакіна.

Загалом склад збірної України для участі в Суперлізі командного чемпіонату Європи-2021 затверджений у кількості 49 спортсменів: 25 чоловіків і 24 жінки. Новий формат змагань передбачає, що участь у Суперлізі братимуть не 12, а 8 команд. Дві з них, які посядуть останні місця, залишать Суперлігу, натомість їхні місця займуть дві найкращі команди з Першої ліги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь