Міський голова взяв участь у засіданні методичного об'єднання вчителів фізичного виховання

Дата: 27.05.2021 17:23
Кількість переглядів: 483

Фото без опису

? Сьогодні, 27 травня, в приміщенні адмінбудинку Буської міської ради за участю міського голови Ростислава Сліпця відбулося засідання методичного об'єднання вчителів фізичного виховання закладів загальної середньої освіти нашої громади та тренерсько-викладацького складу Буської ДЮСШ.

???? Участь у засіданні також взяли: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту міськради Богдан Глуховецький, провідний спеціаліст відділу Дмитро Татарин, директор Буської ДЮСШ Богдан Пасічник, голова федерації футболу Андрій Курій.

????Насамперед, було обрано голову методичного об'єднання. Ним став вчитель Буської гімназії Євген Туркевич, за якого проголосували одноголосно.

?? Надалі відбулося обговорення питань: придбання спортивного інвентаря для освітніх закладів громади; участь учнів шкіл в Спартакіаді ЗЗСО; необхідність упорядкування до початку нового навчального року спортивних майданчиків, залів, приведення до належного стану наявного спортобладнання; тощо.

???? Буський міський голова Ростислав Сліпець, звертаючись до вчителів фізвиховання, закликав їх до більш активної роботи у використанні учнями шкіл басейну Буської ДЮСШ - залучення більшої кількості дітей як до проведення занять з плавання, так і до спортивних змагань, які відбуватимуться в залік Спартакіади серед ЗЗСО.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь