Привітання Буського міського голови Ростислава Сліпця з Святом останнього дзвоника

Дата: 29.05.2021 06:57
Кількість переглядів: 554

Фото без опису

???????? Дорогі школярі! Шановні педагоги та батьки Буської міської територіальної громади! Вітаю усіх Вас із завершенням 2020-2021 навчального року!

???? Висловлюю глибоку вдячність вчителям і батькам! Ви вклали в своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності, виховували майбутнє Української держави.

???? Особливо привітань сьогодні очікують випускники! Запам’ятайте цей день і щиро подякуйте своїм учителям за все, що вони зробили для Вас за довгі роки навчання. Нехай школа завжди зігріває Ваші серця приємним спогадом про дитинство і юність, місце, де ви знайшли друзів на все життя, вперше пережили радість перемог, відчули мудрість наук, загартували характер і навчилися відповідальності.

???? Останній дзвінок нагадує для решти школярів, що розпочалася чудова пора – літні канікули. Пора відпочинку, мандрівок, зустрічей з цікавими людьми, природою.

???? Тож бажаю усім дітям гарно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання, випускникам – успішного завершення проходження зовнішнього незалежного оцінювання і щасливої дороги в самостійне життя!

???? Бажаю вчителям життєвих сил і натхнення на нові здобутки, батькам – мудрості, терпіння і віри в своїх дітей!

???? Зичу усім добра й благополуччя, здоров’я і миру в домівках, впевненості у завтрашньому дні, життєвих гараздів і успіхів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь