У Брахівці почав діяти пластунський наметовий табір "Свято Весни 2020-2021 року"

Дата: 07.06.2021 17:02
Кількість переглядів: 485

Фото без опису

Сьогодні, 7 червня, у с.Брахівка Соколівського старостинського округу на базі колишнього приміщення школи відбулося урочисте відкриття наметового табору «Свято Весни 2020-2021».

? Біля 90 пластунів з Буської та Красненської громад впродовж трьох днів таборування готуватимуть їжу на вогні, проводитимуть ватри, теренівку, спортивні змаги та житимуть у наметах, співатимуть патріотичні пісні, опановуватимуть пластунські навички, вчитимуться працювати у команді.

? Від Буської громади за дорученням Буського міського голови участь у відкритті пластового табору взяли: начальник відділу освіти культури, молоді та спорту міськради Богдан Глуховецький та головний спеціаліст відділу Галина Олійник, староста Соколівського старостинського округу Мирослава Леськів.

? Привітати пластунів з святом прибули й представники Красненської громади: Красненський селищний голова Роман Фурда, секретар виконавчого комітету Богдан Глова, інші посадові особи.

? Як і щороку, поблагословив та склав молитву на успішне таборування наметового табору настоятель церкви Св.Ольги селища Красне - отець Володимир Целень.

? ? Зазначимо, що Свято весни — щорічний традиційний табір пластунів на честь опікуна Пласту святого Юрія Переможця. Назва заходу підкреслює, що в такий спосіб пластуни зустрічають прихід весни та теплий період року.

? /світлини Романа Матвіюка/

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь