У Буську відзначили День Батька

Дата: 20.06.2021 18:49
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

Мабуть, вперше у Буську з таким розмахом відзначили День Батька, який відбувся за підтримки Буської міської ради. У сквері, що на площі Ринок міста, сьогодні, 20 червня, зібралося кілька сотень містян, аби вшанувати мудру, сильну, віддану людину, яким є "батько". Це слово завжди дає впевненість у тому, що тебе підтримають і зрозуміють, захистять і протягнуть руку, розважливо дадуть пораду і допоможуть.

???? На імпровізованій сцені біля пам'ятника Ангелу-Хоронителю юні вокалісти, інструментальні та вокальні ансамблі, танцювальні колективи створили справжнє феєричне свято для своїх улюблених татусів, за що отримували щирі оплески учасників акції, вдячні слова та квіти від своїх батьків, яких люблять понад усе.

???? Поряд працювало "Містечко майстрів", дві фотозони, художній клуб - кожен з дітей мав нагоду гарно провести час та насолодитися святом разом зі своїми батьками.

???? Звертаючись до учасників свята, секретар Буської міської ради Людмила Рудіон передала вітання усім чоловікам-батькам від депутатів Буської міської ради та голови Ростислава Сліпця.

"Бажаю кожному з батьків, аби Ваш день щоразу розпочинався з поцілунків Ваших дітей, їх обіймів, аби життя завжди дарувало Вам гарні новини та гарні події. Я тішуся з того, коли батько тримає свою дитину на руках, коли він йде вулицею з візочком, коли у сім'ї все гаразд, бо батько і мати - то два крила, які тримають родину. Кожен з дорослих, не забувайте про своїх старших батьків, прийдіть додому, обніміть їх, вони виховали Вас і дали путівку в життя", - сказала у своєму вітанні Людмила Рудіон.

???? Зазначимо, що організаторами сьогоднішнього, досить креативного і яскравого свята, стали працівники культури Буського міського народного дому відділу освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради.

???? Вела захід методист МНД Любов Огороднік.

???? Усі учасники святкової концертної програми отримали солодкі подарунки від Буської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь