Відбулося ІІ пленарне засідання IV сесії Буської міської ради

Дата: 08.07.2021 14:08
Кількість переглядів: 392

???????? Сьогодні, 8 липня, відбулося ІІ пленарне засідання IV сесії Буської міської ради, яке провів міський голова Ростислав Сліпець.

????Депутати розглянули більше 35 питань порядку денного та прийняли рішення про встановлення місцевих податків та зборів, внесли зміни до показників міського бюджету на 2021 рік, затвердили Статут Буського будинку дитячої та юнацької творчості, нову редакцію Положення та структуру Буського міського народного дому та комунального закладу "Буська публічна бібліотека".

???? Також було розглянуто ряд земельних питань, по переважній більшості яких були результативні голосування.

???? З усіма рішеннями IV сесії Буської міської ради можна буде ознайомитися на нашому сайті https://busk-miskrada.gov.ua/ у розділі "Сесії".

???? Рішення буде оприлюднено у відведений законодавством строк (не пізніше 5 робочих днів з дня затвердження документа).

???? Перед початком засідання депутати за пропозицією Буського міського голови Ростислава Сліпця вшанували хвилиною мовчання померлого нещодавно свого колегу, депутата Мороза Петра Степановича, вислухали представників громадськості с.Заводське, які висловили свою незгоду з депутатським голосуванням щодо призначення старости Заводського старостинського округу. Також слово надали учасникам бойових дій, які хочуть скористатися своїм правом на отримання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь