В сесійній залі відбулася нарада щодо вакцинації населення від COVID-19

Дата: 09.07.2021 14:10
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

Сьогодні, 9 липня, в сесійній залі Буської міської ради відбулася нарада з керівниками установ та організацій, підприємств, директорами загальноосвітніх та дошкільних закладів Буської міської територіальної громади щодо необхідності збільшення кількості вакцинованих громадян, у зв'язку з стрімким поширенням агресивного штаму коронавірусу "delta", який за прогнозами спеціалістів набуде масового поширення в Україні у вересні-жовтні цього року.

? До присутніх у залі звернулися: заступник голови Золочівської РДА Віктор Олійник, начальник відділу освіти, охорони здоров'я, культури та спорту Золочівської РДА Володимир Бартошик, директор КНП "Буська ЦРЛ" Володимир Замроз, його заступник Ганна Міхневич.

???? Виступаючі закликали керівників долучитися до проведення широкої просвітницької кампанії серед своїх працівників щодо необхідності вакцинації від COVID-19, наголосили на дієвості усіх вакцин, якими на сьогодні проводиться щеплення (Pfizer,CoronaVac/Sinovac Biotech, AstraZeneca), не вірити міфам, які поширюються серед громадян щодо їх шкідливості для організму людини.

? Як запевнив директор КНП "Буська ЦРЛ" Володимир Замроз, вакцини є в достатній кількості і усі охочі мешканці Бущини можуть провакцинуватися в трьох пунктах щеплень у Буську, Олеську та Красному, також є можливість залучити мобільні бригади, які за заявкою керівника виїдуть на підприємство для проведення масової вакцинації працівників.

???? Зазначимо, що станом на 9 липня у Буській та Красненській територіальних громадах провакциновано 1550 осіб.

? Після проведення наради відбулося спілкування заступника Буського міського голови Володимир Зеленюха, керівництва КНП "Буська ЦРЛ" та Золочівської РДА щодо стану захворюваності на коронавірус, проведення заходів з профілактики та вакцинації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь