В Буську запрацював Консультаційний центр, де можна отримати безкоштовну допомогу юристів з будь-яких правових питань

Дата: 15.07.2021 09:58
Кількість переглядів: 420

Фото без опису

З метою забезпечення належних умов надання громадянам правових послуг в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Буської міської ради з 14 липня 2021 року розпочав роботу Консультаційний центр для мешканців територіальної громади, який створено спільно з Буським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, де можна отримати безкоштовну допомогу юристів з будь-яких правових питань.

? Консультаційний пункт відповідно до потреб осіб в отриманні безоплатної правової допомоги буде діяти на постійній основі кожної другої середи місяця з 10:00 до 12:00 год.

? Робота консультаційного пункту забезпечується працівником місцевого центру шляхом проведення особистого прийому осіб, надання правової інформації, консультацій і роз'яснень з правових питань, а також забезпечення складення заяв, скарг та інших документів правового характеру.

? В перший день роботи консультаційного центру працівник місцевого центру, начальник відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги, адвокат Володимир Романко разом з начальницею Центру надання адміністративних послуг Тетяною Ільків здійснили прийом осіб, які звернулися для отримання безоплатної правової допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь