У Верблянах відбувся заключний кущовий семінар для директорів та художніх керівників закладів культури

Дата: 12.08.2021 19:08
Кількість переглядів: 560

Фото без описуУ четвер, 12 серпня, на базі Народного дому с.Вербляни відбувся заключний кущовий семінар на тему: «Організація роботи з дітьми та молоддю в Народних домах» для директорів та художніх керівників закладів культури сіл Побужани, Боложинів, Гумниська, Чучмани, Волиця-Деревлянська, Грабова.

???? Перед початком роботи учасники семінару оглянули виставку творчих робіт місцевої художниці Віти Луцик, яка подарувала їх для подальшого використання в Народному домі.

???? Про роботу місцевого храму культури, про організацію роботи з дітьми та молоддю розповіла директор Марія Чучман. Вона запропонувала переглянути мистецьку програму, яка складалася з усіх жанрів художньої самодіяльності: пісня, танець, театралізована постановка, вірш.

???? Далі директор Буського міського Народного дому Любов Огороднік говорила про зміни праці в галузі культури, нові форми і методи роботи. Вона зробила акцент на активізації роботи закладів культури, тісній співпраці із старостою округу, відзначенні ювілейних дат у II півріччі 2021 р., зокрема організації та проведенні масових заходів з нагоди 30-річчя Незалежності України.

???? На семінарі був присутній староста округу Віктор Дацків - керівник, який, насамперед, дбає про культурний відпочинок людей та всім серцем підтримує директорів НД довіреного йому округу. Багато хто із присутніх ще пам’ятають стару хатинку Верблянського НД і подивовані таким чудовим сучасним закладом культури. Пан Віктор розповів скільки сили, праці, коштів було затрачено, щоб жителі Верблян мали такий гарний НД.

???? Далі була робоча година. Методисти Буського МНД надали директорам сільських НД методично-консультативну допомогу в організації роботи гуртків художньої самодіяльності та веденні документації.

???? Надалі керівник танцювальної студії «Плеяда» Анастасія Шпинда запросила усіх на танцювальний майстер – клас.

???? Насамкінець учасники семінару оглянули приміщення бібліотеки, дитячу ігрову кімнату та кімнату-музей ужиткового мистецтва, які розміщені на другому поверсі будівлі.

???? Було багато запитань та відповідей, присутні обмінювалися досвідом роботи, ділилися своїми планами реалізації майбутніх творчих проєктів.

???? Закінчилися навчальні семінари-практикуми. Попереду, є таке сподівання, в Народних домах Буської міської територіальної громади буде плідна результативна праця.

???? Отож, нехай усі задуми та плани будуть реалізовані!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь