День села в Старому Милятині 28 серпня відзначили чи не вперше за останні 100 років

Дата: 28.08.2021 15:10
Кількість переглядів: 381

Фото без описуПро це стверджують місцеві жителі, які цікавляться історією рідного села, яке багате минувшиною і сьогоденням, відоме своїми непересічними особистостями та звичаями.

? І приємно, що традицію відзначення дня рідного населеного пункту в Старому Милятині відновлено завдяки старості Милятинського старостинського округу Оксані Зарембі, керівнику народного дому Петру Лосю, а ще десяткам однодумців, місцевих підприємців, які вболівають за село, його мешканців, які пишуть своїми здобутками його новітню історію.

? Привітав жителів Старого Милятина з святом Буський міський голова Ростислав Сліпець.

???? "День села - особливе свято, яке об`єднує всіх, хто його любить, тих, чиєю працею воно створювалось. Тож нехай цей день принесе Вам та Вашим родинам мир, добробут та злагоду. Нехай живе та розвивається Старий Милятин, наша громада, народжуються і підростають діти, нехай щастя, любов та достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині", - зазначив у своєму вітанні громаді міський голова.

???? Усі, хто завітав цього дня на захід, мали нагоду ознайомитися з виставками вишитого одягу та історичної фотографії, переглянути змістовну концертну програму, зробити світлину у фотозонах, взяти участь у лотереях, які окремо відбулися як для дорослих, так і для дітей: хтось поніс додому мішок пшениці, хтось виграв рибну консерву, а діти - забавки та солодощі.

???? Поряд були магазини виїзної торгівлі, де можна було випити філіжанку кави, поспілкуватися з друзями та перекусити, з'їсти шашлик, чи посмакувати кулішем.

???? Організатори Дня села переконані, що наступного року свято стане ще кращим, більш масовішим і матиме статус щорічного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь