Педагогічних працівників ЗЗСО громади закликають вакцинуватися від COVID-19

Дата: 16.09.2021 17:47
Кількість переглядів: 566

Фото без опису16 вересня заступник голови Золочівської райдержадміністрації Віктор Олійник спільно з заступником керівника КНП «Буська ЦРЛ» Анною Міхневич та головним спеціалістом відділу освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради Галиною Олійник провели санітарно-профілактичні зустрічі з педагогічними колективами Буських ЗЗСО №1 і №2, гімназії, освітніх закладів в Ожидові та Олеську щодо необхідності вакцинації, яка є найважливішим компонентом у подоланні пандемії коронавірусної хвороби COVID-19.

???? На сьогодні у 28 ЗЗСО Буської громади налічується 654 педагогічних працівників, з них вакциновано 322, що складає 50%. Найбільший відсоток вакцинованих у Тур'янському, Чанизькому та Стовпинському освітніх закладах, де охоплено 100% вчителів та персоналу, Соколівському ЗЗСО - 86%, Милянському ЗЗСО - 85%. І кількість вакцинованих працівників шкіл щодня збільшується.

???? Зазначимо, що при переході Львівщини до "жовтої" зони карантинних обмежень, навчальні заклади, де буде менше, ніж 80% вакцинованих працівників, повинні будуть перейти з очної на дистанційну форму навчання. У "червоній" зоні заклади освіти зможуть працювати, якщо 100% працівників мають "зелений" COVID-сертифікат, тобто всі повністю щеплені. Такі правила регулюються постановою КМУ №1236 (зі змінами).

???? Медики готові вакцинувати освітян громади наявними на сьогодні вакцинами: Pfizer, AstraZeneca чи Coronavac, які є в достатній кількості. Для цього потрібно лише звернутися до свого сімейного лікаря, чи в реєстратуру поліклініки, також є можливість організувати виїзд мобільної бригади. У кого виникає необхідність, можуть обстежитися перед вакцинацією та отримати пораду від свого лікаря, який підбере найбільш оптимальну вакцину.

???? Варто відзначити, що під час відвідування навчальних закладів вчителі та діти були в захисних медичних масках, при входах до закладів перевіряли температуру, в наявності були антисептичні засоби.

????Вакцинація - це єдиний спосіб вберегтися від #COVID19 Особливо це актуально для вчителів та інших працівників сфери освіти, які мають високий рівень загрози інфікування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь