30 вересня бібліотечна спільнота України відзначає своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек

Дата: 30.09.2021 16:07
Кількість переглядів: 383

Фото без описуУ переддень професійного свята, 29 вересня, бібліотекарі Буської міської територіальної зібрались на святкову нараду. Привітати бібліотечну спільноту прийшли заступник Буського міського голови Олег Коваль, провідний та головний спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради Дмитро Татарин і Богдан Глуховецький. 16 бібліотекарів за сумлінну працю та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек були нагороджені грамотами Буської міської ради, 9 бібліотекарів отримали подяки відділу освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради.

???? Зазначимо, що на сьогодні в нашій громаді функціонує 34 бібліотеки включно з міською бібліотекою ім.І.Котляревського та міською бібліотекою для дітей, які є методичними центрами для сільських бібліотек-філій.

Вже завтра, 1 жовтня, 9 бібліотек у селах Чучмани-Гумниські, Закомар’я, Грабово, Чішки, Теребежі, Волиця, Купче, Лісове, Стовпин згідно із соціальними нормативами забезпечення населення публічними бібліотеками (постанова № 72 Кабінету Міністрів України від 6 лютого 2019 р.), будуть переведені у статус бібліотечних пунктів.

Всеукраїнський день бібліотек –спільне свято. Недаремно девіз Української бібліотечної асоціації у 2021 році – «Бібліотека – твоя точка опори!». Адже саме в бібліотеках кожен може віднайти її, свою точку опори. Сюди приходять за книжками, попрацювати над проєктами в інтернеті, отримати нові знання й освоїти нові вміння, розважитися, поспілкуватися з друзями, сплатити за комунальні послуги, зустрітися з бізнес-партнерами і просто побути наодинці й подумати.

Сучасні бібліотеки незамінні для особистого розвитку й творчості, для народження нових ідей та їхньої реалізації, для емоційної та психологічної рівноваги, для мрій та їхнього здійснення. Сучасна бібліотека швидко змінює напрями своєї діяльності, зумовлює необхідність постійного самовдосконалення її працівників, підвищення їхньої кваліфікації, спрямованої на поглиблення знань, умінь і навичок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь