У День міста в Буську відбулося урочисте відкриття після дворічної реконструкції стадіону дитячо-юнацької спортивної школи

Дата: 03.10.2021 14:36
Кількість переглядів: 505

Фото без описуБуський міський голова Ростислав Сліпець склав слова подяки усім, хто долучився до цієї знаменної події: керівництву Львівської ОДА та обласної ради, депутатові Верховної ради Михайлові Бондарю, колективу тренерів і працівників ДЮСШ на чолі з Богданом Пасічником, підрядній організації, усім тим людям, які від початку і до самого завершення реконструкції зробили все належне, аби в Буську був сучасний стадіон. Усі вони отримали відзнаки від Буської міської ради.

???? Також слово мали запрошені гості: перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Андрій Годик, депутат Верховної ради України Михайло Бондар, начальник управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім’як, президент федерації легкої атлетики Львівщини Ярослав Свищ.

???? Обряд освячення спортивної споруди провів отець-декан Петро Салабай. Музичний супровід забезпечив оркестр Навчального Центру Національної Гвардії з міста Золочева.

???? Як і було обіцяно міським головою, традиційного перерізання стрічки не було. Його замінили пробігом легкоатлетичними доріжками представників влади, які під час фінішу символічно її перетнули.

???? Міський голова разом з директором ДЮСШ Богданом Пасічником та старшим тренером Володимиром Єретиком нагородили кращих легкоатлетів ДЮСШ, серед яких чимало переможців всеукраїнських та міжнародних змагань і їх кількість постійно збільшуватиметься, адже відділення легкої атлетики сьогодні отримало у своє розпорядження спортивне ядро з біговими доріжками, які відповідають усім міжнародним стандартам.

???? Не забули і про ветеранів спорту нашої громади. На них рівняються зараз юні спортсмени та досягають відмінних результатів.

???? Зазначимо, що реконструкція стадіону обійшлася у 13,6 млн грн. З них 5,5 млн виділили з обласного бюджету та 8,1 млн – місцевого. За ці кошти укріпили підпірну стінку стадіону, заасфальтували бігові доріжки, залили бетонні стяжки під крісла трибун, встановили освітлення та водовідведення, закупили та встановили огорожу та крісла. Надалі облаштували сектор для занять з легкої атлетики, поліуретанове покриття та розмітку бігових доріжок.

???? Тепер оновлений стадіон має 672 глядацькі місця, на ньому в спортивних секціях зможуть займатися 400 осіб та працювати 28 осіб тренерського та технічного персоналу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь