14 жовтня, у величне храмове свято Покрови Пресвятої Богородиці, відзначатимемо День захисників і захисниць України, 79-у річницю створення Української Повстанської Армії та День Українського козацтва

Дата: 07.10.2021 16:58
Кількість переглядів: 553

Фото без описуВ Буську, 13 жовтня, напередодні свята, відбудеться урочиста хода 14.15-14.30 год. вулицями міста від міського народного дому до майдану Незалежності, де о 14.30 год. розпочнеться святкове віче за участю керівництва міської ради, учасників війни на сході, пластунів, представників громадськості, гостей.

???? Також в межах відзначень передбачено покласти квіти до меморіалу Героїв Небесної Сотні, пам'ятника Незалежності, могил героїв національно-визвольної боротьби ОУН-УПА на міських кладовищах, відвідати могилу Ольги Бурої у с.Ріпнів.

???? Заходи до Дня захисників і захисниць України, 79-ї річниці створення УПА та Дня Українського козацтва заплановано провести 14-17 жовтня в населених пунктах старостинських округів нашої громади: в народних домах, освітніх закладах, бібіліотеках, вшановуючи новітніх українських захисників і пам'ятаючи про героїзм тих, хто поклав своє життя за Українську державу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь