У селі Соколя сьогодні, 10 жовтня, відбулося етнічне дійство «Свято бундзика»

Дата: 10.10.2021 20:46
Кількість переглядів: 481

Фото без описуСотні сільчан та гостей свята насолоджувалися смачною та ексклюзивною стравою - бундзиками, приготування яких у печі з покоління в покоління передають соколянські господині. А ще тут було багато різноманітних смаколиків, куліш, наливка, солодощі. І всім цим можна було поласувати безкоштовно.

???? Захід супроводжувався тригодинною концертною програмою, участь у якій взяли талановиті аматори сцени з Соколі та Побужан з вокальними номерами, віршами та сценками, поряд були атракціони для дітей, фотозона, гойдалки, для дорослих працювала виїзна торгівля.

???? Привітав мешканців села з святом заступник Буського міського голови Володимир Зеленюх.

"Я щиро здоровлю усіх мешканців села з Святом бундзика та передаю вітання кожному з Вас від Буського міського голови Ростислава Сліпця. Бажаю продовжувати підтримувати й надалі українські традиції, бути дружними, допомагати один одному, розвивати своє рідне село", - зазначив у своєму виступі заступник міського голови.

???? Також вітання цього дня лунали для мешканців села від Народного депутата України Олега Синютки, старости Побужанського старостинського округу Тараса Наконечного, духівництва, депутатів Буської міської ради.

???? Свято вдалося завдяки старанням депутата міської ради Марії Гаєвської, старости Тараса Наконечного, директора Народного дому Андрія Політила та великої кількості жителів села, хто доклав свої руки та серце, аби дійство пройшло на належному організаційному рівні, запам’яталося якнайкраще усім, хто став його учасником.

???? Організатори вдячні за підготовку етнічного заходу Буській міській раді та голові Ростиславові Сліпцю, меценатам: підприємцям Павлу Козорісу та Петру Бербеці, директору ДП «Буський лісгосп» Миколі Яворському , лісничому Андрію Людкевичу, гайовим Михайлові Волошину та Андрієві Різуну.

Більше фото на сторінці міської ради в соціальній мережі facebook.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь