6 грудня в міському народному домі відбувся урочистий захід з нагоди відзначення 30-річчя створення Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера

Дата: 06.12.2021 22:23
Кількість переглядів: 542

Фото без описуДві знакові дати 5 і 6 грудня переплелись в одне ціле, як символ єдності волонтерів і військових української армії. Саме вони роблять сьогодні якнайбільше для перемоги над російським агресором.

????Учасників АТО (ООС) Бущини, волонтерів, старшокласників Буського ОЗЗСО №1 привітав Буський міський голова Ростислав Сліпець.

«Ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Сьогодні Збройні Сили – це справді армія народу, зміцнена добровольцями, підтримана коштами громадян України та з широкою підтримкою волонтерського руху. Вірю, що наші Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України», - відзначив очільник нашої громади.

???? Відтак Ростислав Сліпець вручив подяки від міської ради:

? відокремленому підрозділу ГО «Всеукраїнська спілка учасників бойових дій в АТО «Побратими України» за вагомий внесок у підтримку учасників бойових дій Бущини, активну допомогу Українському війську, навчання та виховання молоді територіальної громади в дусі патріотизму, любові до рідної землі та з нагоди Дня Збройних Сил України;

? волонтерам Романові ГАЄВСЬКОМУ, Іванові ШОСТАКУ, Михайлові ЦЮРКУ за активну громадянську позицію, волонтерську допомогу українським захисникам на сході, вагомий особистий внесок у справу захисту Української держави від російських окупаційних військ та з нагоди Міжнародного дня волонтера.

???? Надалі слово мав учасник бойових дій, захисник Донецького аеропорту Олександр МОШОНКІН, який разом з міським головою нагородили знаком «За участь в боях «Світлодарська дуга» ст.сержанта Богдана ДИШКА та сержанта Ігоря ГЕНЗУ за проявлену особисту мужність, стійкість та рішучість, виявлені при виконанні військового обов’язку під час захисту України у ході проведення АТО. Богдан ДИШКО також був нагороджений нагрудним знаком «За оборону Луганського аеропорту».

???? З нагоди Дня ЗСУ та 90-річниці створення десантних військ ювілейну медаль «Ніхто Крім Нас» отримав Роман ЯКИМОВИЧ.

???? Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували усіх полеглих у боях за Україну, поклали квіти до підніжжя пам’ятника українського Пророка, борця Тараса Шевченка, переглянули відеофільм про «кіборга» Донецького аеропорту, мешканця Буська Олександра Мошонкіна, який підготували до Дня ЗСУ працівники міського Народного дому.

???? З музичними дарунками для військовослужбовців і волонтерів виступили: виконавець пісень Сергій Тихоненко (Джон), а також сімейний дует у складі Марії та Оксани Піджарко.

???? Вела захід, який завершився Гімном Українського війська, директор міського народного дому Любов Огороднік.

???? У місці проведення акції можна було оглянути виставку світлин та документальних матеріалів про боротьбу українців з агресором на сході, зробити світлину на пам'ять разом з українськими героями.

/більше фото на сторінці міської ради в соціальній мережі facebook/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь