Затверджено нову форму та Порядок виготовлення, видачі, заміни, зберігання та повернення перепусток на час комендантської години

Дата: 04.03.2022 09:40
Кількість переглядів: 309

Фото без описуУ зв’язку з обставинами, що зумовлюють необхідність підвищення рівня ідентифікації та застосуванням додаткових елементів захисту, комендатурою Золочівського району затверджено нову форму та Порядок виготовлення, видачі, заміни, зберігання та повернення перепусток на території Золочівського району під час дії комендантської години.

? Перепустки видаються за письмовим поданням керівника підприємства, установи, організації до комендатури Золочівського району із обґрунтуванням необхідності перебування зазначених осіб на території району під час комендантської години.

? За зразками бланків необхідних документів та контактів комендатури для замовлення перепусток звертатися в міську раду (тел.096-526-02-58).

? Перепустки виготовляються за рішенням коменданта впродовж 3-х днів з часу отримання подання.

? Варто розуміти, що відповідні обмеження мають тимчасовий характер і спрямовані не лише на зменшення навантаження на блокпости, поліцію та СБ, але перед усім, на збільшення можливості виявлення диверсійних ворожих груп та правопорушників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь