У закладах освіти нашої громади завершився навчальний рік

Дата: 22.06.2022 12:54
Кількість переглядів: 389

Фото без описуВ умовах воєнного стану освітні заклади нашої громади завершили 2021-2022 навчальний рік, який розділився на дві частини – до 24 лютого та після 24 лютого. Усі учасники освітнього процесу доклали максимум зусиль для його успішного завершення: учні наполегливо вчилися, педагоги в онлайн середовищі забезпечували вивчення навчальних тем, батьки підтримували своїх дітей та надавали посильну допомогу під час дистанційного навчання.

???? У дистанційному форматі закінчили навчальний рік 3533 учні, з них близько 16% – перебуваючи за кордоном. 310 учнів 9-х класів отримають свідоцтва про базову середню освіту. Залишають стіни рідних навчальних закладів 202 випускників 11-х класів.

???? Для випускників 11-х класів, які планують вступити до вищих навчальних закладів, попереду проходження національного мультипредметного тесту, на який зареєструвалося 162 учасники.

???? 7 червня завершився перший етап підтвердження участі в основній сесії НМТ. Другий етап розпочався з 21 червня і триватиме до 7 липня. На цьому етапі учасникам НМТ потрібно остаточно вибрати місто, країну, а у разі необхідності можна змінити населений пункт. Можливість завантажити запрошення-перепустку з’явиться після проходження двох етапів (після 12 липня). У запрошенні буде визначено дату, час і місце складання основної сесії.

І хоч надворі літо, колективи закладів освіти розпочали роботу з підготовки до нового 2022-2023 навчального року, який обов’язково розпочнеться, а в якому форматі – покаже час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь