На спортивному комплексі Буської ДЮСШ готується до жіночої Ліги чемпіонів футбольна команда Ворскла-Харків-2 (Житлобуд-2)

Дата: 22.07.2022 15:50
Кількість переглядів: 552

Фото без опису21 липня по на спортивному комплексі м.Буська титулований український жіночий футбольний клуб Ворскла-Харків-2  розпочав навчально-тренувальний збір перед першим раундом Ліги чемпіонів сезону 2022/23 серед жінок (гол.тренер команди - відомий фахівець Наталія Зінченко, яка до цього очолювала  національну жіночу збірну України, а ще раніше працювала на посаді гол. тренера молодіжної збірної WU19).

Вже 18 серпня українська команда у двобої зустрінеться у Хорватії з грузинським клубом з м.Ланчхуті. Переможець цього матчу за вихід у наступну стадію змагань 21 серпня зустрінеться з переможцем другої пари БІІК-Казигурт (Казахстан) та Спліт (Хорватія).

Тренування харківської команди перед відповідальним поєдинком у Хорватії триватимуть на спортивній арені Буська до 5 серпня та передбачають також проведення низки товариських матчів, спаринг-партнерами у яких стануть  наші місцеві команди.

Зазначимо, що Ворскла-Харків-2 – єдиний представник України у Лізі чемпіонів. Минулого сезону команда під назвою Житлобуд-2 завершила осінню частину чемпіонату України на першому місці.

Варто відзначити, що у її лавах грає наша землячка з с.Переволочна в амплуа - захисник Марія Колещук-Кулеба, яка була ініціатором проведення зборів команди саме на реконструйованій за міжнародними стандартами  спортивній базі в Буську.

Отож, Буська громада бажає нашій жіночій команді вдалого виступу на європейських футбольних полях, а їх перемоги стануть чудовим подарунком усім українським вболівальникам.

Буська міська рада та Буська дитячо-юнацька школа запрошують спортивні команди України проводити навчально-тренувальні збори та  змагання на нашому спортивному комплексі.

Як запевнив директор ДЮСШ Богдан Пасічник, для них за сприяння міського голови Ростислава Сліпця будуть створені усі умови для якісної підготовки та участі спортовців у змаганнях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь