В міському народному домі відбувся святковий концерт до Дня міста

Дата: 03.10.2022 15:04
Кількість переглядів: 368

Фото без описуУ міському народному домі Буська в неділю, 2 жовтня, відбувся святковий концерт до Дня міста та благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

?? Концертна програма тривала більше двох годин. Участь у ній взяли кращі вокальні та танцювальні колективи, окремі виконавці нашої громади, які створили справжнє феєричне свято та вчергове вразили своєю майстерністю та талантами численних глядачів, які зібралися у глядацькому залі народного дому.

?? Привітав мешканців міста з святом Буський міський голова Ростислав Сліпець.

"День міста цьогоріч ми святкуємо у складний для нашої країни час - час війни, коли існує загроза нашій незалежності, але завдяки нашим захисникам, завдяки волонтерам, усім, хто допомагає українським військовим, ми - переможемо.

Хочу подякувати кожному з вас за патріотичну позицію, за те, що робите для нашого міста, адже його обличчя, вигляд творять саме його мешканці. Місто - для людей, а не люди - для міста, це - результат праці кожного, майбутній його розвиток і історія", - зазначив міський голова.

?? Також Ростислав Сліпець привітав педагогічних працівників Бущини з професійним святом та подякував усім, хто долучився до благодійного ярмарку: дітям, батькам, вчителям освітніх закладів міста, закликав вірити у наших захисників і допомагати, аби наша перемога над ворогом настала якнайшвидше.

?? Кожен у фойє народного дому перед та під час концерту мав нагоду придбати різноманітні смаколики, вироби з дерева, бісеру, картини, підтримуючи таким чином грошима наших захисників, що боронять нашу державу від російських окупаційних сил.

?? Поряд можна було стати учасником майстер-класів, які організував Буський будинок дитячої та юнацької творчості, приєднатися до пластунів, які популяризували свою діяльність, співали патріотичні пісні, допомагали у зборі коштів для потреб ЗСУ.

?? Цього ж дня було підведено підсумки фотоконкурсу та конкурсу малюнків, які оголосив Буський міський народний дім до Дня Буська. Його переможці отримали грамоти від Буської міської ради.

?? Зазначимо, що організатором заходів до Дня міста стала Буська міська рада спільно з працівниками культури та освіти, учнями та вчителями навчальних закладів міста. Окрема подяка міському комунальному підприємству, яке робить все належне, аби наше місто було чистим і заквітчаним, завжди минувало око як містян, так і гостей.

??Ведучою святкового концерту була директорка Буського міського народного дому Любов Огороднік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь