В Буську відбулося спортивне свято "Уроки футболу"

Дата: 27.10.2022 19:54
Кількість переглядів: 159

Фото без опису27 жовтня за сприяння Буської міської ради вже вдруге цьогоріч на спортивному комплексі Буської ДЮСШ відбувся футбольний фестиваль DRC “Відкриті уроки футболу”.

Це – дитячий соціальний проєкт, який Всеукраїнська фундація “Захист прав дітей” разом з міжнародними партнерами та Українською Асоціацією футболу, обласними та місцевими футбольними асоціаціями, територіальними громадами реалізує з метою підтримки дітей.

?? Перед початком заходу його учасники разом з поважними гостями, які прибули на фестиваль, виконали Державний Гімн України та хвилиною мовчання вшанували українських захисників, які віддали своє життя у війні з російськими окупантами.

?? Надалі організатори розділили футбольне поле на 12 секторів, у кожному з яких працював тренер-волонтер.Усього було задіяно 144 учні загальносвітніх закладів нашої громади, які були розподілені у 12 команд по 12 учасників.

Досвідчені футбольні тренери ділилися з дітьми секретами футболу, знайомили з вправами, які допомагають розвинути спритність, влучність, швидкість та витривалість. Діти, об’єднані в команди “Орли”, “Вікторія 2”, “Вікторія 1”, “Рух”, “Удар”, “Апельсинки”, «Козаки», «Зірочки», «Лелеки», Дружба». «Українки», «Трояндочки» переходили із однієї локації в іншу, де їм пропонували виконати ту чи іншу вправу або залучали до гри.

? Після завершення "Уроків футболу" відбулася церемонія нагородження усіх учасників спортивного фестивалю пам’ятними дипломами Української асоціації футболу. Також діти отримали в подарунок кепки, футболки з логотипом заходу, а навчальні заклади громади - 76 футбольних м’ячів.

Нагородження провели: заступник голови асоціації футболу Львівщини Степан Понайда, директор Буської ДЮСШ Богдан Пасічник, офіцер безпеки УАФ Володимир Гевко, інструктор УЄФА Андрій Смольський, спеціаліст ЛАФ Анастасія Янтуріна.

?? Зазначимо, що цієї осені у Львівській області, окрім Буська, "Уроки футболу" пройдуть ще у населених пунктах Стрий та Верхня Білка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь