На базі Буської ДЮСШ відбулася нарада з керівниками освітніх закладів Бущини

Дата: 04.11.2022 20:49
Кількість переглядів: 113

Фото без опису03 листопада на спортивному комплексі Буської ДЮСШ за участю Буського міського голови Ростислава Сліпця відбулася нарада начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Марії Ричель з директорами освітніх закладів нашої громади.

? Керівники обговорили актуальні питання ходу проведення навчально-освітнього процесу в умовах війни, використання укриттів під час повітряних тривог, підготовку до проведення шкільних олімпіад, а ще оглянули навчально-спортивну базу ДЮСШ та ознайомилися з її тренувальним процесом. Екскурсію спортивними спорудами провів її директор Богдан Пасічник.

? Зазначимо, що на сьогодні у ДЮСШ займається 401 дитина у 21 групі двох відділень – легкої атлетики та футболу, заняття у яких проводять 8 досвідчених тренерів-викладачів, які підготували десятки відомих спортовців загальнодержавного та міжнародного рівнів.

? По завершенні наради директори отримали футбольні м'ячі, які передала в межах реалізації всеукраїнського проєкту Українська асоціація футболу для освітніх закладів нашої громади.

Усі школи І ступеня отримали по 1 м'ячу, І-ІІ ступенів - по 2, І-ІІІ ступенів - по 3, дитячий будинок "Добре серце" – 2, Буський будинок дитячої та юнацької творчості - 1. Усього 60 м'ячів.

? Нагадаємо, що нещодавно в рамках проєкту «Спільно» Дитячий фонд ООН (UNICEF) передав 5 боксів зі спортивним інвентарем (футбольні та баскетбольні м’ячі, волейбольні сітки, жилетки для командної гри, шахи й інше спортивне спорядження) для освітніх закладів громади. Їх отримали Топорівський, Ожидівський, Побужанський, Милятинський та Олеський ЗЗСО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь