У Новомилятинському ЗЗСО відбувся фізкультурно-спортивний захід "Ти зможеш, якщо зміг я"

Дата: 04.11.2022 20:56
Кількість переглядів: 112

Фото без описуУ п’ятницю, 4 листопада, на базі Новомилятинського ЗЗСО Львівський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" за сприяння відділу освіти, молоді та спорту Буської міської ради провів для вихованців дитячого будинку «Добре серце» та учнів загальноосвітнього закладу фізкультурно-спортивний захід "Ти зможеш, якщо зміг я".

? Для 40 дітей, які були розподілені у чотири команди по 10 осіб, було організовано динамічні змагання з іграми та естафетами, після завершення яких всі учасники отримали медалі, а освітній заклад - футбольний та волейбольний м’ячі, інший спортивний інвентар для проведення рухомих ігор.

? Як зазначив керівник обласного центру «Спорт для всіх» Вадим Климович, такі змагання є чудовою нагодою привити дітям любов до спорту, здорового способу життя, викликають у дітей цілий спектр позитивних емоцій.

? Окрім Вадима Климовича, на спортивне свято прибув директор Буської ДЮСШ Богдан Пасічник, який є ініціатором проведення зазначеного заходу на теренах Бущини.

?? Зазначимо, що аналогічні спортивні змаги відбуватимуться впродовж листопада-грудня у населених пунктах Львівщини для вихованців дитячих будинків сімейного типу, інтернатних установ, сиротинців та учнів загальноосвітніх шкіл.

Їх мета - виховання відповідального ставлення до власного здоров’я, формування звички до регулярних занять фізичною культурою у дітей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

+10

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь