24 грудня футболістки старшої вікової групи Буської ДЮСШ взяли участь у турнірі з футзалу «Відкритий кубок Тернопільщини», який відбувся у м.Збараж Тернопільської області

Дата: 27.12.2022 12:12
Кількість переглядів: 241

Фото без описуУ складі шести жіночих команд – учасниць турніру були як гравчині, які беруть участь у всеукраїнських чемпіонатах з футболу та футзалу, так і дівчата, які тільки починають свій футбольний шлях: ФК " Тернопіль" 1 і 2; ДЮСШ м. Гоща Рівненської обл.; ДЮСШ м.Тернопіль 1 і 2 та Буська ДЮСШ.

Команди було поділено на дві групи, де визначалися сильніші поміж собою, опісля відбулися фінальні матчі, відповідно зайнятих місць у групах: команди, що зайняли 3-ті місця змагалися за 5-6 місце турніру, 2-гі місця - за 3 місце, переможці ж груп зійшлися у фіналі.

Надбужанські підопічні старшого тренера-викладача ДЮСШ Івана Томківа у своїй групі на шляху до фіналу здолали з рахунком 5:0 команду ДЮСШ м.Тернопіль-2 та 1:0 команду з м. Гоща.

У фіналі наші дівчата у напруженому поєдинку перемогли команду ФК " Тернопіль-1" із рахунком 2:0 та стали переможцями «Відкритого кубка Тернопільщини».

" Дуже впевнено впродовж турніру себе проявила наша універсальна гравчиня Конопацька Ілона із с. Побужани, яка на цьому турнірі була в амплуа воротаря та не пропустила у свої ворота жодного м'яча. Це допомагало бути впевненими на полі її партнеркам по команді: Вороновській Вікторії, Саєвич Василині, Масловській Христині, Скрипинець Лідії, Буй Інні, Федірко Христині, Матвійчук Вікторії, Римарчук Христині, Яблонській Анні, Кучинській Тетяні, Цюрко Христині, Троян Андріані, Околіті Вікторії, Кучинській Ганні, Яценко Андріані, Янів Юліі, Багнюк Олесі, Чайці Мар’яні, Прус Віолеті.

" Хочу щиро порадіти за наших дівчат, бо в кожному наступному матчі турнірів чи чемпіонатів, де ми беремо участь, нам вдається щораз покращувати свої навички гри. Це все - наслідки працьовитості на тренуваннях дівчат», - зазначив тренер нашої команди Іван Томків.

Дівоча команда Буської ДЮСШ вдячна Збройним Силам України, усім нашим захисникам за можливість займатися улюбленим видом спорту – футболом.

#СлаваУкраїні

#СлаваЗСУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь