Головні критерії для пацієнта – якість, доступність і безоплатність медичної допомоги

Дата: 26.01.2023 11:34
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

25 січня в актовій залі КНП «Буська ЦРЛ» за участі міського голови Ростислава Сліпця відбулася нарада директора КНП Володимира Замроза з медичними працівниками Бущини за результатами зустрічі, яку провів у понеділок, 23 січня, міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко з очільниками громад і керівниками лікарень Золочівського району.

🔸Основний меседж: на місцях мають бути забезпечені три головні критерії для пацієнта – якість, доступність і безоплатність медичної допомоги. Тому місцева влада, яка є власниками лікарень, та керівники медичних закладів мають об’єднати зусилля, аби досягнути головної мети інфраструктурного етапу медичної реформи – забезпечення необхідних якісних медичних послуг на відповідній території через механізми, які будуть фінансово стійкими в середньостроковій перспективі.

Навантаження на лікаря сьогодні має бути таким, аби в нього було достатньо практики, що забезпечить надання якісної медичної послуги пацієнтам.

Вирішити це питання можна через ефективне управління медичною мережею. Тому важливо, аби на рівні лікарень ухвалювалися управлінські рішення, які дають закладам фінансову незалежність - кошти не лише на забезпечення заробітної плати, а й на закупівлю ліків та розвиток закладу.

Як було зазначено, головним джерелом фінансування Буської ЦРЛ, яка є у власності Буської міської ради, є кошти НСЗУ та міського бюджету, тому їх треба використовувати раціонально.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь