В Буську працює гінекологічний кабінет безбар'єрного доступу для жінок, які зазнали фізичного або сексуального насильства

Дата: 07.03.2023 09:48
Кількість переглядів: 200

Фото без описуЯкщо ви або ваші знайомі зазнали фізичного або сексуального насильства, звертайтеся до гінекологічного кабінету, який працює у КНП "Буська центральна районна лікарня" (м.Буськ, вул. Львівська, 77, ІІ поверх). Тут жінки, які постраждали від гендерно-обумовленого насильства, як місцеві мешканки, так і внутрішньо переміщені, незалежно від віку, місця реєстрації, стану здоров'я (наявності/відсутності інвалідності) можуть отримати необхідну цілодобову невідкладну, конфіденційну, безоплатну допомогу.

🔰Гінекологічний кабінет безбар'єрного доступу обладнаний Міжнародним Благодійним Фондом «Український Жіночий Фонд» за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення / UNFPA та Міністерства закордонних справ Данії та є одним з чотирьох, які функціонують на території Львівщини.

Тут сучасна медична техніка, є експрес-тести та необхідні лікарські препарати для захисту репродуктивного здоровя, у тому числі профілактики ВІЛ/СНІД, лікування інфекцій, які передаються статевим шляхом, запобігання небажаної вагітності та надання невідкладної допомоги постраждалим від сексуального насильства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь