Команда Буського ЗЗСО №2 візьме участь у ІІ обласному етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл”

Дата: 27.06.2023 17:45
Кількість переглядів: 87

Команда "Відважні бандерівці" Буського ЗЗСО №2 з 28 червня по 2 липня представлятиме Буську міську територіальну громаду в ІІ обласному етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”), який відбудеться на дитячій туристичній базі «Карпати» КЗ ЛОР «ЛОЦКЕТУМ» у с.Кам'янка Сколівської громади.

Фото без описуУпродовж п’яти днів там триватимуть змагання з тактичної підготовки, стільби з пневматичної зброї, тактичної медицини, таборування "Бівак", візитівки рою, конкурсу зі знання історії українського війська та держави "Відун", ін.

✅Педагогічний колектив Буського ЗЗСО №2, 10 членів команди та двоє їх виховників вдячні Буському міському голові Ростиславу Сліпцю за закупівлю міською радою комплектів форми для участі у змагах, виготовлення козацької хоругви та емблем. Також міська рада забезпечила школярів раціоном харчування (сухими пайками) та водою.

Автобус "Школярик" для поїздки надасть відділ освіти, культури, молоді та спорту.

🙏Окрема подяка за підготовку команди з дисциплін: "тактична підготовка" та "тактична медицина" членам ГО «Всеукраїнська спілка учасників бойових дій в АТО «Побратими України» Олександру Мошонкіну та Ігорю Гензі.

🏆 Отож, бажаємо команді "Відважних бандерівців" успішно виступити в обласних змаганнях та з перемогою повернутися додому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь