Для мешканців Буська відбувся тренінг щодо надання першої домедичної допомоги

Дата: 14.08.2023 10:52
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

У суботу, 12 серпня, на запрошення Буський-Центр Молодіжних Ініціатив представники Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф станції ЕМД «Буськ» для мешканців Буська провели у міському сквері двогодинний тренінг щодо надання першої домедичної допомоги, що є надзвичайно важливим та потрібним для людей різних вікових груп, адже правильно надана перша допомога потерпілій людині збільшує її шанси на порятунок.

🔸 Як зазначила завідувач станції ЕМД «Буськ» Соломія Лукач, такі навчання медична бригада проводить майже щотижня: в навчальних закладах, на підприємствах, в установах, на запрошення громадських організацій.

«Сьогодні тренінг був розподілений на дві великі частини та побудований наступним чином: кровотечі та методи їх зупинки, травми, опіки, як надати правильно допомогу в тих, чи інших ситуаціях, інша частина – це базові реанімаційні заходи: як розпізнати постраждалого, який знаходиться в зупинці кровообігу, коли людина знаходиться без свідомості. Також сюди включаємо, що таке судоми і як надавати при них допомогу, що робити при утопленні та удавленні», - повідомила Соломія Лукач.

🔸 Кожен з містян - учасників тренінгу мав нагоду дізнатися багато нового, оновити ті знання, які вже є, практично спробувати надати першу домедичну допомогу потерпілому. В цьому їм допомагали представники станції ЕМД «Буськ» Соломія Лукач, Богдана Середа та Людмила Білик.

✅Озвученням та іншими організаційними питаннями опікувалися працівники Буського міського Народного дому відділу освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь