На території Буської ЦРЛ встановили та освятили фігуру Матері Божої

Дата: 08.09.2023 17:29
Кількість переглядів: 147

Фото без описуСьогодні, 8 вересня, у день великого християнського свята Різдва Пресвятої Богородиці урочисто відкрили та освятили фігуру Матері Божої, яка на величавому постаменті у своїх білосніжних шатах була встановлена на території КНП "Буська центральна районна лікарня".

Обряд освячення провели священнослужителі буських храмів о.Петро Салабай, о.Іван Салабай та о.Андрій Баглай.

🔸До мешканців Буська, персоналу медичного закладу, пацієнтів лікарні звернувся Буський міський голова Ростислав Сліпець.

"Я радий, що сьогодні ми зібралися тут, аби освятити фігуру Матері Божої - заступниці усіх хворих,тих, хто терпить і страждає, і всіх, хто потребує її опіки, довіряє їй свої болі і радості, надії та сподівання.

У кожного з нас має бути Віра, особливо у час, коли триває війна. Віра у наші Збройні сили, наших захисників та Віра у Господа нашого - Ісуса Христа, бо допоки вона є - ми будемо непереможні".

🙏Ростислав Сліпець подякував усім людям доброї волі, меценатам, завдяки яким вдалося встановити фігуру Пресвятої Богородиці та провести благоустрій території навколо, не витративши жодної гривні з бюджету громади.

🔸Після спільної молитви перед присутніми виступили маленькі бущани - учні Буського ОЗЗСО №1 з віршами до Богоматері та дует з піснею "В нашім краї йде війна", ансамбль духовної пісні (кер.О.Зеліско) з піснею "Господи, благослови наш край".

🔸Завершився духовний захід, який вела Марія Камінська, виконанням усіма учасниками церковного гімну України "Боже, великий, єдиний...".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь