Сьогодні відбувся традиційний велопробіг до Дня фізичної культури та спорту та в пам'ять про головнокомандувача УПА Василя Кука

Дата: 10.09.2023 15:58
Кількість переглядів: 135

Фото без описуСьогодні, 10 вересня, шостий рік поспіль відбувся традиційний велопробіг до Дня фізичної культури та спорту України та в пам'ять про останнього головнокомандувача УПА Василя Степановича Кука.

✅Серед його учасників були мешканці Буської та Красненської громад: представники органів місцевого самоврядування, діти та дорослі, ті, хто прагне бути здоровим і веде активний спосіб життя.

🔸 Після старту велосипедисти у супроводі поліцейських машин та карети швидкої допомоги здолали шлях з Буська до Красного (через с.Чучмани та с.Сторонибаби), де відбулася панахида біля могили головнокомандувача Василя Кука та патріотичне віче.

🔸Державною символікою учасників акції забезпечила Буська міська рада, патріотичні футболки з портретом Василя Кука виготовила Красненська селищна рада.

📌 Зазначимо, що щороку цю спортивно-патріотичну акцію організовує депутат Буської міської ради, голова Спілки політичних в’язнів та репресованих Сергій Бондаренко.

Загальна протяжність маршруту, який подолали цього дня велосипедисти, 23,5 км.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь